top of page
Wonder (17).jpg

Hoe het werkt

Gebruikt door topatleten

Sinds 2013 wordt de Wonder body toning-technologie gebruikt in topsport in meer dan 60 landen. Duizenden wereldkampioenen, nationale teams en prestigieuze atleten gebruiken deze techniek om in recordtijd onnodig vet te verbranden en spieren op te bouwen. Wonder® werkt tegelijkertijd op de billen, buik, armen en benen en verhoogt de kracht, het uithoudingsvermogen en het evenwicht door het hele lichaam.

"Het eerste en enige apparaat dat gerichte elektromagnetische energie en selectieve hoge intensiteit neurostimulatie combineert"

Product-illustration.png

Hoe het werkt

Bij traditionele lichaamsbeweging sturen de hersenen impulsen waardoor spieren worden gestimuleerd. Spieren met een minder ontwikkelde verbinding met de hersenen trekken echter niet zo snel samen of ontwikkelen zich minder snel.

 

De elektromagnetische en elektrische spierstimulatie behandeling met Wonder® is gebaseerd op het imiteren van deze signalen die onze hersenen naar de spieren sturen.

 

De impulsen worden via elektromagnetische panelen en sensoren naar het oppervlak van de huid boven de te stimuleren spieren geleid. Dit zorgt ervoor dat spieren samentrekken, met een resultaat dat vergelijkbaar is met daadwerkelijke beweging en regelmatige spiercontracties.

Topsporters zoals Neymar Jr. gebruiken Wonder® voor het herstel van blessures en om hun lichaam strakker en sterker te maken.

Neymar.jpg

High Intensity Electromagnetic Muscle Stimulation

Frequentie tot 220Hz (tot 120.000 samentrekkingen)

Tot een diepte van 700ms (bereikt een recorddiepte van 17 cm)

Intensiteit tot 70mA (krachtigste apparaat op de  markt)

Kan 6 zones tegelijkertijd behandelen

Behandeling in slechts 25 minuten per sessie

Diepte.png

Snelle spiergroei
Door de dubbele werking van gerichte elektromagnetische energie in combinatie met hoge intensiteit selectieve neurostimulatie worden spieren gespannen, waardoor deze snel groeien en ontwikkelen.

Deze baanbrekende innovatie stelt je in staat om spieren op te bouwen en overtollig vet te verwijderen en pijn te bestrijden in slechts een paar sessies. Een behandelsessie met deze krachtige technologie staat gelijk aan 3 uur fysieke training.
 
Onze Muscle & Toning Therapy veroorzaakt 52.000 spiercontracties in 25 minuten. Het dwingt de spieren om samen te trekken en zo een groei van 16% tot 25% in het volume van de spiermassa te veroorzaken. Zo worden spieren boven elke fysiologische norm geactiveerd met vetverlies als gevolg in het gebied rond de spier.

Wonder® werkt tegelijkertijd op de billen, buik en benen en verhoogt de kracht, het uithoudingsvermogen en het evenwicht door het hele lichaam.

Billen.png

Billen

Buik.png

Buik

Benen.png

Benen

Body.png

Spierdefinitie

Bilspieren versterken

De bilspier behandeling met Wonder® bestaat uit snelle maar krachtige sessies van slechts 25 minuten waarbij de bilspieren intens en diep samentrekken. Het gevoel is uniek en uiterst aangenaam. Het is 100% effectief, zelfs bij mensen met een Body Mass Index (BMI) van meer dan 30 en ongeacht hoe diep de spier zit.

Net als bij intensieve fysieke training, zorgt de behandeling ervoor dat de gluteale spiervezels worden afgebroken en weer groter en sterker worden opgebouwd. De vele spiercontracties die door de behandeling worden veroorzaakt zijn niet zoals gewone contracties. Het zijn supramaximale contracties die meer spanning creëren en meer energie vragen dan een normale, vrijwillige contractie.

Bilspieren.png

Cellulitis en striae

Deze baanbrekende technologie helpt ook bij het strakker maken van de huid. Cellulitis, striae of huidverslapping worden zichtbaar verminderd door de grote toename in vascularisatie van het bindweefsel. Het zorgt ervoor dat u opgehoopt vet verliest door radicaal spieren op te bouwen. Wonder® verhoogt het calorieverbruik en bevordert snel vetverlies in tegenstelling tot regelmatige lichaamsbeweging. U begint de resultaten al in 2 tot 4 weken te zien

 

Voordelen van elektromagnetische stimulatie

Meer spiermassa

Verschillende klinische onderzoeken tonen aan dat de spiermassa na 4 Wonder-sessies gemiddeld 16% toeneemt. Vooral bij ongetrainde mensen wordt het weefsel versterkt.

Meer spierkracht

De snelle regeneratie van de spiervezels zorgt voor een verbetering van hun kwaliteit en kwantiteit. De geleidelijke toename van zowel oppervlakkige als diepe spieren, zonder risico op blessures en hoge intensiteit, verhoogt de spierkracht.

Meer weerstand

De functionele magnetische stimulatie zorgt voor maximale uitputting en verhoogt de weerstand van de betrokken spieren. Verbetert de cardiovasculaire efficiëntie en hersteltempo.

Verbetering van de metabolische efficiëntie

Radicale spierinspanning veroorzaakt calorieverbruik zodat het lichaam de energieprioriteiten kan herschikken.

Spierrevalidatie

Het gebruik van de Wonder® technologie is zeer effectief gebleken bij de behandeling van de bekkenbodem, verzwakking van het spierstelsel en weefselverliesprocessen. De Muscle & Toning Therapy verlicht spanning in spieren, evenals contracturen en knobbeltjes.

Verhoogde vasculariteit

Elektromagnetische spierstimulatie veroorzaakt verwijding van de bloedvaten waardoor de bloedtoevoer toeneemt en de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de spiervezels wordt vergemakkelijkt. Wonder rekt de huid uit en verbetert het uiterlijk ervan. Elektromagnetische energie met hoge intensiteit in combinatie met selectieve neurostimulatie zorgt voor een uniek spierversterkend en regenererend effect.

Vermindering van musculoskeletale aandoeningen

In gevallen van lichte of matige scoliose is het gelukt het proces van abnormale kromming van de wervelkolom te stoppen of te vertragen door het stimuleren van de rugspieren.

Vermindering van lichaamsvet

Een behandeling met Wonder® helpt om het gewicht en vooral het lichaamsvet aanzienlijk te verminderen, terwijl de spieren van het lichaam toenemen. Vermindering van de diameter van de taille, heupen en dijen. Vermindering van het volume in de taille, vergezeld van een toename en stabiliteit van de bilspieren.

Volkomen veilig

De behandeling met Wonder® technologie is zonder risico's of complicaties. Deze krachtige en functionele Magnetische Stimulatie behandeling veroorzaakt alleen wat spierpijn de dagen na de behandeling en vereist geen hersteltijd.

Al na 2 weken resultaat

Voor-en-na-11.png

4 sessies

Voor-en-na-8.png

4 sessies

Voor-en-na-7.png

4 sessies

Voor-en-na-5.png

4 sessies

Voor-en-na-2.png

4 sessies

Voor-en-na-10.png

3 sessies

Voor-en-na-9.png

4 sessies

Voor-en-na-6.png

8 sessies

Voor-en-na-1.png

4 sessies

Voor-en-na-3.png

4 sessies

bottom of page