top of page
Wonder-71_edited.png

WonderFace

De spierverstevigende behandeling voor
het gezicht

Fitness voor het gezicht

Wat is WonderFace?
WonderFace is een nieuwe, toonaangevende technologie die de huid lift, het gezicht aanvult met eerder verloren spiermassa en de kin strakker maakt in korte, opwindende sessies van 25 minuten. Het is gebaseerd op het nieuwe concept dat gezichtsveroudering niet verklaart als een chemisch proces van stofgebrek, maar als een fysiek proces van spieratrofie.

"WonderFace is een nieuwe behandeling voor gezichtsverzakking en gebrek aan stevigheid van de huid."

Waarom is WonderFace zo innovatief?
WonderFace is het eerste gezichtsbehandelingsapparaat dat gesynchroniseerde inductieve monopolaire radiofrequentie kan combineren met neuromusculaire emissies.

Neuromusculaire emissies werken rechtstreeks op de gezichtsspieren, waardoor ze sterker worden en de stevigheid verbetert, vooral in problematische gebieden zoals de jukbeenspieren, de frontale spieren en de platysmaspieren (onderkin).

Wonder-115-Square-Small_edited.png

Hoe werkt WonderFace?

WonderFace behandelt tegelijkertijd de huid- en gezichtsspieren dankzij de unieke combinatie van gesynchroniseerde radiofrequentie (RF) en neuromusculaire technologieën. Zo wordt de huid opnieuw gevormd en strakker gemaakt door de dermis te verwarmen en de niveaus van collageen- en elastinevezels te verhogen.

Behandeling van drie gelijktijdige gebieden

Frontaal
Zorgt voor huidverstrakking en verhoogt de spiertonus.

Zygomatic
Vermindert neus-lippenplooien en heeft een preventieve werking.

Submaxillair
Vermindert de dubbele kin.

QECDQ-Cropped.jpg

Per behandeling worden de spieren zo'n 1500 keer samengetrokken, wat helpt om de zwakke fascia en ligamenten in het gezicht te versterken en te stabiliseren. Radiofrequentie regenereert collageen en verhoogt de bloedcirculatie. Het houdt de huid stevig en voorziet het van zuurstof. Daardoor verbetert de kwaliteit van het weefsel en de elasticiteit van de huid. WonderFace corrigeert de expressielijntjes en herstelt het hydratatieniveau dat in de loop der tijd verloren is gegaan.

Doet WonderFace pijn?
Nee! Het doet geen pijn. WonderFace is een Niet-invasieve behandeling: Er zijn geen snijwonden of operaties nodig, Het is een aangename en plezierige behandeling die mede is ontworpen voor het behagen van de client.

Voor wie is de WonderFace behandeling aanbevolen?
WonderFace wordt aanbevolen voor alle mensen die verouderingsverschijnselen willen tegengaan, maar geen injecties willen ondergaan. WonderFace is er voor jonge mensen die hun jeugdige uiterlijk willen behouden, maar ook voor ouderen waarbij neuromodulatoren op het voorhoofd niet langer effectief zijn.
 
WonderFace werkt gelijktijdig op drie gebieden van het gezicht
WonderFace behandelt gelijktijdig het voorhoofd, de jukbeenderen en de onderkaakregio. Dit bevordert de productie van collageen en elastine en zorgt voor een diepe gezichtsverjonging.

Kan WonderFace gebruikt worden in combinatie met Botox of opvulimplantaten?
Zeker! We raden wel aan om in ieder geval een maand te wachten na het aanbrengen. We houden er rekening mee dat in het geval van infiltratie van neuromodulatoren, vullers van elk type, weefselmobiliteit kan leiden tot vroegtijdige absorptie.

Kan WonderFace gebruikt worden met beugels of een tandprothese?
Ja hoor, dat kan. Er is geen werking op voorwerpen in de mondholte.

Voordelen van WonderFace:

  • Diepe gezichtsverjonging

  • Zichtbaar minder rimpels

  • Betere spiertonus

  • Meer wenkbrauwlift

  • Meer wanglift

  • Bevordert de productie van collageen en elastine

  • Zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie

  • WonderFace is een niet-invasieve behandeling

5_2-Cropped_edited.png

Let op! Voor een Wonderface behandeling kunt u op dit moment alleen terecht op onze locatie in Waddinxveen.

bottom of page